Hoi lieve mensen,

 

Terug van weggeweest, er moet mij iets van het hart. De laatste tijd gaat het weer vooral over iemands gewicht en wanneer die al gauw te dik is een ongezonde levensstijl hebben. En dat daar erg wordt op gehamerd online, maar ook in onze maatschappij zelf. Nu is het zo als je overgewicht hebt, dat dat helemaal niks zegt over jouw levensstijl. Kan van alles zijn, medicatie, schildklier en genetische aanleg voor als voorbeeld al. Dan wordt er zo makkelijk gedacht om nog veel minder te eten. In dit geval gaat het over tot aan aanzetten tot een eetstoornis. Klinkt hard, maar als het kan, mogen zulke mensen voor mij strafrechtelijk vervolgd gaan worden. We weten allemaal wel wat eetstoornissen ons kan brengen. Vooral verdriet en pijn. 

Maar ook andersom dat iemand die dun is, wordt maar tegen gezegd, je moet wat meer eten. Wie weet eet diegene al 14 keer in de week fastfood, en heeft diegene gewoon een snelle metabolisme. 

Zolang we nog niet gestudeerd hebben voor dokter of diëtiste, hebben wij niks te zeggen over iemands lichaam of levensstijl. Wordt tijd dat we gewoon met ons eigen leven bemoeien en niet met iemand anders leven bemoeien. 

Maak de wereld mooier, niet lelijker❤️